FAQ: De BubbelQuiz? 🤔

1. Wat zit er in het pakket?

  1. Een driewijzen-quiz: Deze video is een spel waarbij drie personen antwoorden geven op grappige of bizarre vragen over muziek, filmpjes, bizarre voorwerpen, ... De spelers thuis moeten zoveel mogelijk juiste oplossingen raden en zelf de score bijhouden om te kijken wie de beste speler is.
  2. De bubbelpuzzel: 15 quizopdrachten waarbij je telkens een codewoord moet vinden om de volgende opdracht te kunnen oplossen. Als jullie team alle opdrachten tot een goed einde brengt, vind je het finale codewoord. Als je dit naar ons mailt, maakt jouw ploeg kans op een paar mooie prijzen. De hoofdprijs is een dagje pretpark in een Belgisch pretpark naar keuze voor de hele bubbel. Enkel mensen die het pakket aankochten, kunnen in aanmerking komen voor een prijs. In de hoofdprijs is de toegang inbegrepen voor max. 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen en uiteraard nog wat zakgeld voor frietjes en een drankje.

2. Voor welke leeftijd is het bubbel quizpakket?

De Drie wijzen quiz kan je spelen met kinderen en volwassenen. Het zijn vooral leuke vragen waarbij je moet gokken tussen drie antwoorden.

Het puzzelpakket bevat 15 puzzels waar er een aantal bij zijn die ook door kinderen opgelost kunnen worden.

Onze bubbel quiz is dus kidsproof! 😊👶

3. Hoe ziet het pakket er uit en wanneer ontvang ik het?

Het pakket is volledig digitaal en bestaat uit video-bestanden en PDF’s. Je kan de belangrijkste video’s ook online bekijken. Je krijgt toegang tot deze bestanden als je ons 10 euro tvv De Warmste Week over hebt gemaakt. Het pakket wordt net voor de kerstvakantie, dus wellicht op 24 december, bezorgd via e-mail aan alle mensen die het pakket bestelden.

4. Wat gebeurt er met de opbrengst?

Op een administratiekost na (aan het betaalprogramma waarmee we werken: Eventbrite) voor de overschrijving, gaat de volledige opbrengst van deze actie naar De Warmste Week en naar een kerstmaaltijd voor iedereen van Sint-Vincentius Lommel. Sint-Vincentius voorziet kwetsbare gezinnen van oa. voeding, pampers, verjaardagsdozen, hygiënische producten, ...

De quizprijzen voor de winnaars worden aangeboden door onze sponsors.

5. Hoe kan je het pakket kopen?

Via Eventbrite kan je voor slechts 10 euro dit pakket aankopen.

Lukt online betalen niet? Dan kan je de BubbelQuiz ook betalen via overschrijving.

  1. Schrijf €10 over naar de rekening van Lommel Rockt vzw
  2. Rekening nummer: BE65 8508 6937 2396
  3. Zet je e-mail adres in de beschrijving
  4. Stuur een mailtje met het afschrift naar hallo@bubbelquiz.be

6. Wie of wat is Lommel Rockt vzw?

De BubbelQuiz wordt in elkaar gestoken en verkocht door Lommel Rockt vzw, een non-profit organisatie die culturele en sportevenementen organiseert in Lommel.

Lommel Rockt vzw
Email: hallo@bubbelquiz.be
Ondernemingsnummer (KBO): 0887.950.668

7. Retourbeleid: wil je je geld terug?

Op 24 december sluiten we de verkoop van deze actie af. Daarna worden onze opbrengsten overgemaakt naar De Warmste Week en Sint-Vincentius Lommel, zoals beschreven in (4). Indien je wilt dat we de 10 euro terugstorten moet je vóór 24 december 2021 een mailtje sturen naar hallo@bubbelquiz.be. Na 24 december 2021 beschikken we zelf niet meer over het geld.

8. Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Voor deze actie volgen we de algemene actievoorwaarden van De Warmste Week. Je kan deze op de website van De Warmste Week vinden.

Overtuigd na al dat gescroll?

Bestel hier & betaal online

Op 24 december ontvang je de quiz in je mailbox.